Physical therapy

Sjukgymnastsektionen är en del av Medicinska föreningen och representerar alla studenter vid Fysioterapeutprogrammet vid Karolinska Institutet!

Vi i Sjukgymnastsektionen jobbar för att alla studenter på programmet ska må bra och trivas. Att ha en god sammanhållning över terminsgränserna är vår ambition. Därför anordnas fester och andra roliga aktiviteter; såsom insparksfester, biljardkväll etc. för alla studenter på programmet!

Sektionen innefattar även kollogruppen som anordnar det mycket uppskattade kollot i början av terminen för alla nya T1or! Det är två fantastiska dagar där ni lär känna er nya klass! Alltså mycket värdefulla dagar!

Även idrottsutskottet (idru) finns som anordnar flera idrottsaktiviteter; innebandytisdagar, skidresor, bowlingkvällar etc.

Förutom detta jobbar sektionen för att utbildningen ska kunna utvecklas, har ett samarbete med Fysioterapeuterna Stockholm (studenternas fackförbund) och vi finns till hands för alla studenter med att svara på frågor och hjälpa till om problem skulle uppstå.

Vi är helt enkelt länken mellan studenterna och själva programmet!

Sektionsstyrelsen innefattar:

Mathilda Nordborg-Nilsson Ordförande
Therese Bäckgren Vice Ordförande
Linnéa Sjöstedt Ekonomiansvarig
Ann Keereweer Sekreterare
Anna Wikström Studiesocialsekreterare
Pia Malmqvist Utbildningssekreterare
Lisa Sandberg Idrottssekreterare

Kontakt:

[email protected] (till ordförande, frågor eller hjälp i olika ärenden)

[email protected] (frågor vid specifika event)

[email protected]​ (kollogruppen)