Välkommen till Medicinska Föreningen i Stockholm
Studenthjälp, Studentinflytande och Studentliv!

Ny student?

Grattis till din plats på Karolinska Institutet och välkommen till

Medicinska Föreningen!

Från och med den 21 augusti går det att betala medlemsavgiften för höstterminen 2017. När du har blivit registrerad på din första kurs och är inlagd i KI:s studentdatabas (Ladok) kan du bli medlem i Medicinska Föreningen. Notera att du inte kan registreras som medlem innan du är registrerad i Ladok även fast du betalar tidigare än så. Mer info för nya studenter hittar du här!

I början av terminen ordnar Mottagningsutskottet på MF (MU) ett flertal event för alla nya studenter, kolla in schemat nedan så du inte missar nåt!

Medicinska Föreningen fyller 140 år!

Se till att vara med och uppleva alla spektakulära evenemang som vi arrangerar året till ära!
Följ oss på Facebook, Instagram #mfsthlm eller här på hemsidan i fliken Aktuellt på MF för mer information!

studenthäftet

Medicinska Föreningen (MF) i Stockholm är en av Karolinska Institutets (KI) två studentkårer och tillsammans arbetar vi dagligen för att göra din tid här så bra som möjligt. Vad du än är intresserad av att fylla din tid med, förutom studier, så finns all information du behöver här.

Följ oss på Instagram